Dorin Goian și amprenta pusă pe fotbalul sucevean

”Goe” pare să fi schimbat total jocul Forestei Suceava din ultimele sezoane și odată cu el pare să fi venit și soarele pe ”Areni”. 

Antrenorul Forestei Suceava, Dorin Goian, și-a condus echipa spre o victorie meritată în fața formației Ceahlăul Piatra Neamț, pregătită de Cristi Pustai, într-un meci extrem de disputat din cadrul etapei a XVI-a a Ligii a III-a.

Sucevenii au câștigat cu scorul de 2-1, grație reușitelor semnate de Marius Filip în minutul 15 și Marian Ilie în minutul 55. Deși au fost numeroase ocazii de gol, partida a fost una echilibrată, însă Foresta a reușit să se impună și să obțină cele trei puncte puse în joc.

Dorin Goian, antrenorul Forestei Suceava, și-a condus echipa cu pricepere și determinare, iar jocul prestat de elevii săi a fost unul laudabil. Strategia adoptată de Goian a dat roade, iar deciziile sale au fost inspirate, fapt ce a dus la o victorie meritată pentru ”galben-verzi”.

Într-un duel tehnicienilor, Goian a ieșit învingător în fața lui Cristi Pustai. Antrenorul Forestei Suceava a reușit să-și motiveze și să-și organizeze bine jucătorii, iar aceștia au reușit să-și respecte tacticile și să se impună în fața unei formații puternice.

De asemenea, suporterii Forestei Suceava au avut un rol important în această victorie. Cei aproximativ 800 de fani prezenți la meci și-au susținut echipa până la final și au creat o atmosferă frumoasă pe stadion, ceea ce a contribuit la moralul ridicat al jucătorilor. Foresta Suceava continuă să impresioneze în această ediție de campionat și speră să continue pe această linie în meciurile viitoare.

 

Sursa foto: Fotograful Sportiv

Total
0
Shares
Related Posts