Liviu Bursuc, rezultate remarcabile la înot

Înotătorul Liviu Bursuc, originar din comuna Moldovița, a obținut o nouă serie de rezultate importante în cadrul unui concurs desfășurat la finele săptămânii trecute în Ploiești.

În perioada 19-20 iulie a avut loc la Ploiești, concursul Shark’s CUP Swimming Masters ediția a-VI-a la care au luat parte 15 cluburi din 4 țări și anume România, Grecia, Bulgaria și Ungaria. Din cauza pandemiei, sportivii români care practică înotul și obțin performanțe de invidiat pentru cluburile din țară nu au avut unde să se antreneze și au făcut-o cum au putut mai bine pe uscat. Aceștia au fost nevoiți să facă sală, alergări, bicicletă, mii de abdomene, flotări, genuflexiuni, fandări și după o perioadă destul de lungă au revenit în bazin având la dispoziție puțin timp pentru a se pregăti în apă.

Liviu Bursuc: ”Sincer nu mă așteptam să obțin asemenea rezultate, am fost peste nivelul așteptărilor”

”A fost o competiție dificilă la care au participat zeci de sportivi din mai multe țări. Revenirea la aceste concursuri a fost binevenită pentru mine, deși totul s-a întâmplat după o pauză foarte lungă în care ne-au lipsit antrenamentele în apă. Sincer nu mă așteptam să obțin aceste rezultate și am fost foarte surprins, simțindu-mă foarte bine. Ca rezultate am obținut la 50m bras locul 1, la 100m liber locul 2, la 50m liber locul 2, la 50m fluture locul 2, la 100m mixt locul 2 și la 4x50m liber mixt locul 2. Sper ca la următoarele competiții să obțin rezultate și mai bune.”, a precizat înotătorul sucevean, Liviu Bursuc.

Bursuc va participa în perioada 3-4 iulie la competițiile Naționale de la București.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts