Larix Dornișoara, Juniorul Fălticeni și Stejarii Dragomirnei în TOP 3 echipe ale Seriei a II-a a Ligii a V-a

Larix Dornișoara s-a impus la masa verde, în timp ce Juniorul Fălticeni și Stejarii Dragomirnei au obținut victorii la limită. 

Cele mai multe goluri ale rundei s-au înscris în partida dintre Valea Suhei și Bradul Vama. Oaspeții s-au impus cu scorul de 6-3.

ACS Șomuz II Fălticeni a cedat pe teren propriu în fața grupării pregătite de Iulian Palahniuc. Avântul Frasin s-a impus cu scorul de 2-1 după ce a fost condusă cu 1-0. Reușitele victoriei au fost semnate de Iulian Ruscan și Florin Ursoi.

Stejarii Dragomirnei au câștigat derby-ul cu Dream Team Ipotești cu scorul de 2-1 grație golurilor înscrise de Paul Ujeniuc și Andrei Jureschi, în timp ce George Cibireac a înscris golul de onoare al echipei lui Daniel Bălan.

”Dubla” lui Florin Bidan a fost decisivă pentru trupa pregătită de Eduard Lichtenstein. Juniorul Fălticeni a câștigat la limită partida de pe teren propriu în fața grupării Carpatic Suceava, scor 2-1.

Larix Dornișoara a obținut cele trei puncte la masa verde după ce Vânătorul Dorna Candrenilor nu a întrunit un lot de jucători pentru partida de duminică.

Clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 9 25p
2 AS Juniorul Fălticeni 9 22p
3 ACS Stejarii Dragomirnei 9 19p
4 ACS Dream Team 9 15p
5 ACS Bradul Vama 9 14p
6 ACS Avântul Frasin 9 12p
7 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 9 9p
8 ACS Șomuz Fălticeni II 9 7p
9 ACS Carpatic Suceava 9 4p
10 ACS Valea Suhei 9 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Juniorul Fălticeni 

Total
0
Shares
Related Posts