Lăcrămioara Perijoc obține medalia de argint la Europenele de box

Pugilista suceveană Lăcrămioara Perijoc, în vârstă de 30 de ani, a reușit să obțină medalia de argint la categoria 54 kg la Campionatele Europene de Box desfășurate la Belgrad.

Cu un parcurs impresionant, Perijoc a fost la un pas de a cuceri medalia de aur după ce a înfruntat adversare puternice și a reușit să ajungă până în finală. Ultima fază a competiției a fost un moment de mare intensitate, în care Lăcrămioara Perijoc s-a confruntat cu principala favorită, sârboaica Sara Cirkovic. Pugilista suceveană a trebuit să se mulțumească cu locul secund, după ce a cedat în fața experienței și abilităților superioare ale adversarei sale.

Cu toate acestea, parcursul său la competiția europeană a fost unul impresionant. În drumul către finală, Perijoc a trecut de o serie de adversare de temut, inclusiv Hatice Akbaș din Turcia, Olena Savchuk din Italia și Niamh Fay din Irlanda.

Lăcrămioara Perijoc este o figură emblematică în lumea boxului românesc și internațional. Cu un palmares impresionant, care include un titlu european câștigat în 2019 la Madrid, Perijoc este o prezență constantă pe podiumurile marilor competiții. De-a lungul carierei sale, a câștigat aurul la Jocurile Europene de la Minsk în 2019, la categoria 57 kg, și a obținut argintul la Jocurile Europene de la Cracovia Malopolska în 2023, precum și la Mondialele din 2022 de la Istanbul.

De remarcat este și faptul că Lăcrămioara Perijoc este calificată la Jocurile Olimpice de la Paris, de unde speră să se întoarcă cu o medalie.

Total
0
Shares
Related Posts