Ciprian Costîn a fost premiat de Primăria Horodnic de Sus pentru rezultatele remarcabile obținute în acest an

Multiplul campion național și internațional la atletism, Ciprian Costîn, a fost premiat de Primăria Horodnic de Sus pentru rezultatele remarcabile obținute în acest an.

„Este exemplu pentru tinerii noștri, un copil extraordinar. Un copil care vine dintr-o familie modestă, dar care a înțeles că pentru a reuși în viață este nevoie de multă muncă. L-am văzut de mult timp că aleargă prin sat pe dealuri și prin văi și nu știam ce face copilul acesta, de ce fuge atâta prin sat. Poate îl fugărește cineva, poate s-a întâmplat ceva. După care am aflat cam ce rezultate are acest copil”, a declarat primarul comunei Horodnic de Sus, Valentin Luță.

Alături de Ciprian Costîn, pe scenă s-a aflat și antrenorul acestuia, Bogdan Roșcăneanu. Acesta a ținut să evidențieze faptul că Ciprian Costîn este unul dintre cei mai buni sportivi pe care i-a antrenat, tânărul atlet având numeroase medalii la concursurile naționale și internaționale.

Pe lângă medalie, Ciprian Costîn a primit și un premiu în bani din partea Primăriei Horodnic de Sus. Profesorul Bogdan Roșcăneanu este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din România fiind de altfel un descoperitor de talente, de-a lungul timpului atleții pregătiți de acesta au obținut rezultate remarcabile la competițiile naționale și internaționale.

 

Articol scris de: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts