Iulian Darabă: ”Vom stabili mai multe detalii în ceea ce privesc antrenamentele”

Formația fălticeneană așteaptă noi informări cu privire la data începerii noului sezon în Liga a III-a din partea Federației Române de Fotbal. 

Conducerea grupării de Liga a III-a, Șomuz Fălticeni așteaptă informații din partea Federației Române de Fotbal cu privirea la data de începere a noului campionat și în funcție de aceasta vor fi stabilite și ședințele de antrenament din cadrul clubului. Momentan, fălticenenii nu au luat nici o decizie în ceea ce privește lotul de jucători, însă directorul sportiv al clubului, Iulian Darabă a anunțat că echipa se va despărți de unii jucători care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Totodată, acesta a dat asigurări că clubul fălticenean va miza în continuare pe serviciile tehnicianului Daniel Stoica.

Iulian Darabă: ”Suntem încrezători că în luna august va începe campionatul” 

”Așteptăm din partea FRF să vedem în ce dată va începe noul sezon de Liga a III-a și mai apoi vom stabili mai multe detalii în ceea ce privesc antrenamentele. Jucătorii sunt încă în șomaj tehnic și în această lună. Domnul primar Cătălin Coman ne-a asigurat că și pentru următorul sezon competițional ne putem baza pe sprijinul financiar și baza sportivă pusă la dispoziție din partea Primăriei Municipiului Falticeni. În ceea ce privește lotul de jucători încă nu ne-am decis, dar cu siguranța va suferi unele modificări, ne vom despărți de unii jucători, dar în aceleași timp încercăm să-i înlocuim cu alții. Și în sezonul următor ne bazăm pe serviciile antrenorului Stoica Daniel și suntem încrezători că va începe campionatul în luna august.”, a declarat Iulian Darabă, directorul sportiv al formației Șomuz Fălticeni. 

Șomuz Fălticeni a încheiat sezonul 2019-2020 pe locul al noulea în Seria I a Ligii a III-a.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts