Ion Candrea, primul loc la Oradea City Trail în proba de cross la categoria sa de vârstă

Ion Candrea, sportivul legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei – secție masters – atletism a obținut cea mai bună clasare la categoria sa de vârstă. 

Oradea City Trail este un concurs de alergare organizat de ACS Xterra Sport Bihor. Concurenții pot alege dintre trei trasee, în funcție de pregătire: MINI 5 km, CROSS 10,5 km și SEMIMARATON 21 km. Pe data de 15 februarie a avut loc cea de-a treia etapă din Circuitul Winter Trail la care a participat și sportivul sucevean, Ion Candrea. Legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, Ion Candrea a obținut locul 7 open cu câștigarea categoriei la Oradea City Trail la cross 11k/240m. 

”Sunt foarte mulțumit, întrucât o viteză de 4.08 min/km la alergare macadam și poteci trail la 240m diferență de nivel este foarte bună la peste 50 de ani. Însă de acum mă axez pentru ceea ce urmează și anume un Semimaraton Intersport Brașov pe 29 martie, Rock in Rol Madrid Marathon (semi) pe 26 aprilie și CN (campionat național masters) Half Marhathon Bucharest pe 10 mai, unde sper să am parte de rezultate foarte bune.”, a declarat sportivul bucovinean, Ion Candrea. 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts