Handbaliștii pregătiți de Adi Mitrea visează la o medalie națională

Echipa de handbal masculin Juniori 3 de la LPS Suceava a reușit o performanță notabilă în etapa a 6-a din Grupa Valoare 1. Aceștia au reușit să-și asigure biletele pentru turneul final, după ce au învins echipa ACS HC Buzău cu scorul de 33-28.

Meciul s-a desfășurat în sala “Dumitru Bernicu” a LPS Suceava, iar tinerii sportivi au reușit să își impună jocul în fața adversarilor lor. În ciuda faptului că echipa din Buzău s-a luptat din răsputeri, LPS Suceava a reușit să se distanțeze la un moment dat cu 5 goluri, ceea ce le-a permis să controleze jocul în a doua repriză și să obțină victoria.

Robert Ungureanu, care a marcat 12 goluri în acest meci, a continuat să arate o formă excelentă și o abilitate remarcabilă de a marca în orice situație. În general, echipa LPS Suceava a demonstrat o combinație impresionantă de talent individual și de joc de echipă, reușind să controleze jocul și să obțină o victorie importantă.

Această calificare pentru turneul final reprezintă o performanță notabilă pentru echipa LPS Suceava și pentru profesorul-antrenor Adi Mitrea, care a pregătit cu multă grijă și atenție această echipă de tineri sportivi talentați. Cu siguranță, acest turneu final va reprezenta o oportunitate importantă pentru LPS Suceava de a lupta pentru o medalie națională și de a demonstra încă o dată că handbalul sucevean este unul dintre cele mai puternice din țară.

Total
0
Shares
Related Posts