Foresta Suceava, doar egal în jocul de pregătire cu SCM Zalău

Dorin Goian testează toți jucătorii în perioada de pregătire dinaintea noului sezon în vederea alcătuirii unui prim ”11” competitiv. 

”Galben-verzii” și-au testat forțele marți, 2 august, într-un joc de pregătire în fața formației de Liga a III-a, SCM Zalău. Iar acest joc a fost un nou prilej pentru tehnicianul Dorin Goian să testeze toți jucătorii cu toate că formația suceveană a încheiat la egalitate duelul cu gruparea din Zalău. În prima parte a jocului, jucătorii antrenați de Cristian Lupuț au reușit să deschidă scorul în minutul 44 stabilind totodată și rezultatul cu care echipele au intrat la vestiare.

Cu o nouă formulă în partea secundă, ”galben-verzii” au restabilit egalitatea după o centrare a lui Cornel Căinari, iar Marian Ilie a reluat cu capul înspre poarta Zalăului. Din minutul 60, scorul a devenit 1-1 și s-a menținut până la final în ciuda ocaziilor de o parte și de cealaltă.

Foresta Suceava în prima repriză: Niga – Cimbru, Celeadnic, Karime, Nițu, Ilie, Mihalciuc, Netbai, Căinari, Mirică, Tănasă.

Foresta Suceava în repriza secundă: Niga – Cucoș, Botezatu, Antonio, Grosu, Cuibari, David Robert, Smocot, Samson, Popovici, Chika. A mai intrat: Cuciureanu în locul lui Niga

Următorul joc de pregătire al Forestei Suceava va fi susținut împotriva formației de Liga a III-a, CSM Ceahlăul Piatra Neamț, pe 5 august.

 

Total
0
Shares
Related Posts