Foresta Suceava a revenit cu picioarele pe pământ după jocul amical cu Dacia Unirea Brăila

”Galben-verzii” au susținut sâmbătă, 27 februarie, un joc amical cu una dintre posibilele adversare la barajul de promovare în Liga a II-a. 

Trupa pregătită de fostul tehnician al grupării sucevene, Florentin Petre, s-a impus cu scorul de 4-0 în amicalul disputat la Odobești. La pauză, tabela arăta scorul de 1-0 după golul înscris de Raphael Stănescu în minutul 35. În repriza secundă, Marius Cocîrlă, Narcis Ioniță și Ștefăniță Sava au stabilit scorul final de 4-0 în favoarea formației Dacia Unirea Brăilă.

În urma testului cu brăilenii, ”galben-verzii” au arătat că întâmpină în continuare o serie de probleme. Elevii lui Ivan Gvozdenovic nu au demonstrat un joc constant, iar unele evoluții ale jucătorilor suceveni în meciurile de pregătire au lăsat de dorit. Înfrângerea de la Brăila, venită imediat după succesul cu Știința Miroslava ar trebui să le dea de gândit oficialilor suceveni în ceea ce privește o posibilă prezență la jocurile de baraj.

Tehnicianul sârb mai are la dispoziție încă două săptămâni până la debutul oficial să pună la punct anumite sincope arătate de jucătorii suceveni pe parcursul perioadei de pregătire.

Mai jos puteți urmări rezumatul partidei dintre ACS Foresta Suceava și Dacia Unirea Brăila:

În primul meci al anului, Foresta Suceava va primi vizita pe teren propriu, în data de 13 martie, a formației Ceahlăul Piatra Neamț.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts