Final de poveste pentru cea de-a doua ediție a Cupei Municipiului Suceava

S-a încheiat și cel de al doilea week-end al competiției la care au participat peste 40 de echipe din categoria de vârstă 2011, 2013 și 2015. 

Peste 800 de copii s-au duelat pe parcursul a două week-end-uri pe stadionul Areni în fața familiei, prietenilor și a pur simplu iubitorilor de fotbal. Cei mici și-au arătat abilitățile într-o competiție în care rezultatele nu au contat, ci mai degrabă organizatorii au vrut să aducă în prim plan bucuria de a juca fotbal. Cu echipe participante din localitățile apropiate municipiului Suceava sau de la zeci de km depărtare, fotbalul a fost savurat cu plăcere în aceste două week-end-uri atât de cei mici cât și de sutele de părinți care i-au susținut din tribunele bătrânului Areni. Vremea a ținut cu toată lumea, deși căldura și-a spus deseori cuvântul, însă asta nu a contat prea mult pentru cei mici care au alergat încontinuu după balonul rotund. Nimeni nu a plecat supărat de pe stadion, toată lumea a primit diplome, medalii și trofee.

Echipele participante au fost reprezentate de cluburi și academii importante din regiunea Suceava. Printre acestea s-au numărat ACS Dream Team Ipotești, ACS Victoria Suceava, AS Bucovina Dărmănești, ACS Recolta Fântânele, ACS Start Suceava, ACS Dream Team Cajvana, ACS Luceafărul Bucovina 2012, CSO Siretul Dolhasca, FC Botoșani, ACS Juniorul Suceava, ACS Juniorul Dorohoi, AS Foresta Fălticeni 2016, ACS Bucovina Sport Cetate Suceava, ACS Academia Mihai Roman, ACS Dream Team Suceava, ACS Viitorul Solca, ACS Șomuz Fălticeni, ACS Star Kids Gura Humorului, ACS Dream Team Siminicea, ACS Foresta Suceava, AS RxS Gura Humorului, ACS Foresta Moldovița 1947, ACS Academia Mihai Roman II, ACS Junior Câmpulung și ACS Spartans Botoșani.

Daniel Bălan: ”Ne bucurăm că numărul echipelor participante a crescut față de anul trecut”

”Copiii au fost extrem de bucuroși, iar acest lucru nu poate decât să ne încânte și pe noi ca organizatori, profesori, antrenori. Ne place să vedem că cei mici vor să arate că sunt cei mai buni și faptul că acest turneu a fost fără miză pentru că toată lumea, iar la final nimeni nu a plecat supărat de la stadion. E una dintre singurele competiții din țară în care rezultatele nu contează, ci mai degrabă rolul acestor jocuri e de a reda bucuria fotbalului. Totodată, această competiție nu ar fi putut avea loc dacă nu erau alături de noi Primăria Municipiului Suceava care ne-a pus la dispoziție baza stadionului Areni, AJF Suceava, Dechatlon Suceava, Restaurant Vivendi, Sav-Com, Olcab, Mihu Acoperișuri, motiv pentru care ținem să le mulțumim lor și tuturor echipelor care au răspuns afirmativ invitației noastre și la care cu siguranță nu le-au părut rău.”, a transmis Daniel Balan, managerul echipei ACS Dream Suceava, dar și organizator al competiției.

Peste 70 de meciuri au bucurat privirile a sute de persoane în cel de al doilea week-end al Cupei Municipiului Suceava care a fost într-adevăr un real succes, iar de numărul mare de echipe participante s-au bucurat și organizatorii fiind o creștere semnificativă față de prima ediție organizată anul trecut.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Fotograful Sportiv

Total
0
Shares
Related Posts