Sponsori Sponsori

Echipa secundă a CSU Suceava, pe primul loc în Divizia A

CSU II Suceava a urcat pe primul loc în Divizia A de handbal masculin după victoria în compania echipei secunde a CSM Bacău cu scorul de 46-35.

Cu mulți absenți în lot după convocarea a nu mai puțin de nouă ”univeristari” la lotul național al echipei de tineret a României și fără tehnicianul Vasile Boca care ocupă poziția de antrenor secund în cadrul naționalei, echipa secundă a CSU Suceava a făcut spectacol în sala “Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava. Tinerii universitari suceveni au învins-o pe CSM Bacău cu scorul de 46-35 în etapa a V-a a Diviziei A  de handbal masculin.
Condusă în acest joc de pe margine de Bogdan Șoldănescu, gruparea suceveană a intrat la vestiare cu un avantaj de 11 goluri după prima repriză, tabela indicând 24-13. Avantajul celor 11 goluri s-a menținut până la finalul celor 60 de minute, iar ”universitarii” suceveni s-au impus cu scorul de 46-35.
CSU II din Suceava: Sîrghie, Leonte – Roșu (10 goluri), Dascălu (9 goluri), Moldoveanu (5 goluri), Bruj (5 goluri), Focșăneanu (5 goluri), Lupu (4 goluri), Vizitiu (3 goluri), Lesniuc (3 goluri), Szasz (2 goluri) și Gavriloaia.
În runda următoare, CSU II Suceava se va deplasa la Iași pentru duelul cu Politehnica, grupare aflată pe poziția secundă a Diviziei A cu același număr de puncte, dar cu un golaveraj mai slab.
Total
0
Shares
Related Posts