Dorin Goian și Mihai Neșu fac echipă pentru Bucovina

Inițiatorul campaniei 1cm.ro, Ștefan Mandachi a anunțat miercuri într-o postare pe o rețea de socializare că fostul internațional Dorin Goian își donează și timpul pentru această campanie. ”Goe” va oferi un antrenament privat câștigătorului licitației și totodată acesta din urmă se va bucura și de tricoul fostului coleg de la Steaua București și de la echipa națională, Mihai Neșu.

”Dorin Goian a donat o sumă mare de bani pentru 1cm.ro. Dar acum are o idee fabuloasă: își donează și timpul (60 minute) oferind un antrenament privat. Trebuie să fie o experiență fenomenală să te antreneze și să-ți explice secretele, tehnici și tactica fotbalului căpitanul naționalei României. El face asta pentru Bucovina! Cu banii din licitație vom sprijini o familie foarte amărâtă cu mulți copii, afectată crunt (și suplimentar) de Coronavirus (medicamente, laptopuri, tabletă).

Un bonus extraordinar este oferit de colegul lui Goian de la națională și de la Steaua, Mihai Neșu (după părerea mea, cel mai bun fundaș stânga din țara asta de când mă uit eu la fotbal). Neșu știe mai bine ca oricine ce înseamnă suferința. El ne oferă tricoul lui, care va fi primit de cel care câștigă antrenamentul cu Dorin Goian!!!

Sau o luăm invers, poate-i mai bine: câștigi tricoul lui Neșu și BONUS antrenamentul cu Goian!!!

Antrenamentul poate fi oferit oricând după ce trece pandemia, la alegerea câștigătorului. Licitația se încheie JOI seara, avem doar o zi să licităm, ora 23:59.”, se arată în postarea lui Ștefan Mandachi.

Total
0
Shares
Related Posts