Demis Maranda, omul momentului în fotbalul județean

Multe dintre succesele înregistrate de Viitorul Liteni în ultimii ani se leagă de întreaga comunitate, o comunitate unită și iubitoare de fotbal, însă un rol important l-a avut și antrenorul Demis Maranda. 

L-am cunoscut pe Demis Maranda în momentul în care am descoperit frumusețea fotbalului județean, mai exact acum șase ani. Tot șase ani sunt de când gruparea Viitorul Liteni a obținut patru campionate, patru trofee ale Cupei României – faza județeană și o promovare istorică în Liga a III-a. În tot acest timp, nu am auzit vreodată o vorbă rea despre Demis chiar dacă aparent ai spune că inspiră frică, teamă și asta pentru că știm bine aparențele înșală uneori. În momentul în care ajungi să-l cunoști îți dai seama repede că Demis este un om cu un caracter deosebit, cu un suflet bun care ajută pe toată lumea, știe când trebuie să fie serios la fel de bine ca atunci când știe că trebuie să glumească.

Deși fotbalul este doar o pasiune pentru acesta, de cele mai multe ori pune la fel de mult suflet ca și cum echipa sa ar juca o finală de Champions League. Se vede că îi place ceea ce face și că acest fenomen i-a intrat în sânge precum un microb. Deși s-au perindat mulți jucători de-a lungul timpului pe la Liteni, caractere diferite, personalități diferite, cu toate acestea, Demis Maranda a reușit să-i unească pe toți și să creeze o familie.

Profesor și director al Liceului Tehnologic ”Iorgu Vârnav” Liteanu, Demis Maranda, este un adevărat exemplu pentru comunitatea din Liteni. Alături de oamenii de acolo a reușit să aducă acest liceu la rangul celor de top din județul Suceava. Fapt ce dovedește că sportul și educația pot fi o combinație perfectă, iar de cele mai multe ori, reușitele apar atunci când și omul potrivit este la locul potrivit.

Așa că atașat vă las mesajul pe care omul momentului l-a transmis după tripla istorică:

”O victorie pentru istorie… O realizare foarte dificil de egalat în următorii ani. O echipă cu băieți admirabili, bărbați adevărați, sportivi desăvârșiți, cărora am avut onoarea să le fiu antrenor. Toate aceste lucruri frumoase nu se puteau realiza fără sprijinul unor oameni cu inimă mare și aproape de sufletul meu: Tomiță Onisii, Vasile Pleșca, Marius Iacob, Cătălin Holca, Ciprian Costan, Gheorghe Purnichi, Benone Păvăluc, Costel Ostăcioaia și domnii consilieri ai Consiliului Local Liteni. Un capitol separat îl reprezintă senzaționalii noștri suporteri, cărora le mulțumesc din suflet și mă înclin respectuos în fața lor. Împreună am intrat în istoria fotbalului din județul Suceava! Mulțumesc frumos!”, a fost mesajul postat pe o rețea de socializare de antrenorul Viitorului Liteni, Demis Maranda. 
Felicitări, Demis! Felicitări, staff-ului, jucătorilor, întregii comunități din orașul Liteni!
Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts