Debut cu trei puncte pentru Foresta Suceava în partea a doua a sezonului regular

”Galben-verzii” rămân în cursa pentru obținerea unuia din cele patru bilete către play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a.

Foresta Suceava începe cu dreptul a doua parte a sezonului regular a Ligii a III-a și se impune la Huși cu scorul de 2-1. ”Galben-verzii” nu au avut parte de un joc ușor, însă ocaziile ratate de echipa gazdă s-au răzbunat ulterior.

După o primă repriză albă, elevii lui Moșteanu au deschis scorul la debutul părții secunde prin atacantul Robert Martin, iar până la final sucevenii au încercat să conserve rezultatul. În ultimele zece minute aveau să-și facă jocul și mai ușor prin obținerea unui penalty și transformat de Iosif Netbai.

”Galben-verzii” se îndreptau către o victorie și obținerea celor trei puncte, iar golul înscris de gazde în minutul 92 nu avea să schimbe foarte multe lucruri. O victorie care îi menține pe suceveni în lupta pentru un loc de play-off, dar departe totuși de clasarea pe primul loc al seriei.

În runda următoare, Foresta are șansa de a reduce diferența mare de puncte față de liderul seriei I, Dante Botoșani. ”Galben-verzii” vor primi vizita pe teren propriu a formației pregătite de Vespazian Colban, într-un meci care se anunță de foc pentru ambele echipe. Meciul este programat să se dispute, sâmbătă, 6 noiembrie, începând cu ora 14:00, pe stadionul Areni.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Robin Vasilius

Total
0
Shares
Related Posts