Debut cu dreptul în noul an pentru rugby-iștii LPS Suceava

Echipa de rugby a Licelui cu Program Sportiv Suceava a început returul campionatului național de rugby U17 cu o victorie importantă.

Elevii pregătiți de profesorul Codrin Prorociuc s-au impus cu scorul de 33-5 în fața celor de la CSS Cluj. Victoria nu a fost doar de moral ci îi asigură șanse mari formației sucevene să participe în primul sfert final. Rugby-iștii lui Prorociuc ocupă în prezent poziția a doua în clasamentul campionatului național de rugby U17.

Lot jucători: Ucrainet, Drelciuc, Alexandriuc, Rusu, Donisa, Farcas, Muha, Cucos, Beleca, Coclici, Bilauca, Hostiuc, Bivol, Ivanovici, Godroman (c), Croitoru, Savuca, Mareniuc, Jescu, Gaitan.

”A fost un meci pe care l-am controlat, iar jucătorii au dat dovadă încă o dată de perseverență și de caracter. Cu siguranță rugby-ul sucevean va avea mult de câștigat prin copiii care vin din urmă. Țin să le mulțumesc celor care sunt alături de mine și de acesti sportivi minunați. Mulțumesc pe această cale LPS Suceava, AC Mobile, Farmacia Biomedica și domnului profesor Nistor Florin de la CSS Gura Humorului.”, a declarat Codrin Prorociuc, antrenorul echipei sucevene.

Următorul meci va avea loc la Brașov împotriva celor de la RC Săcele programat pentru data de 20 martie 2022.

Total
0
Shares
Related Posts