Dănuț Candrea: ”Primăria și Consiliul Local a investit atât în baza sportivă de la Dorna Candrenilor cât și în echipa de fotbal”

În urmă cu câteva zile, scriam un artiol pe SportSV.ro despre una dintre cele mai frumoase comune ale județului care beneficiază de o bază sportivă modernă pentru nivelul Ligii a IV-a, dar care însă din păcate e pustie. Astăzi, comuna Dorna Candrenilor nu mai are nici o echipă nici măcar la nivelul Ligii a V-a cu toate că mai mulți tineri ne-au scris că ar dori ca autoritățile locale să-și îndrepte atenția și către problemele celor tineri care fac parte din comunitate.

În cursul zilei de astăzi, primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea ne-a contactat telefonic pentru a face câteva precizări în legătură cu motivul pentru care în comună nu mai există o echipă de fotbal.

Dănuț Candrea: ”Am făcut eforturi să aducem tineri și din localitățile limitrofe, dar cu greu reușeam să strângem câțiva jucători.”

”Comuna Dorna Candrenilor are o bază sportivă destul de frumoasă în care s-a investit, iar acest lucru a fost făcut chiar pentru tineri. În momentul promovării în Liga a IV-a, Primăria și Consiliul Local al comunei a aprobat un buget de 40.000 de lei, însă am făcut-o cu drag pentru că și mie îmi place fotbalul și chiar participam la aceste jocuri atunci când timpul îmi permitea. Nu am fost rău intenționat niciodată vis-a-vis de echipa de fotbal, chiar m-am implicat și am căutat sponsorizări, am investit în această bază sportivă, dar problemele cu care am început să ne confruntăm de la promovarea în Liga a IV-a ține efectiv de jucătorii care plecau fie la muncă în străinătate, fie la facultăți în alte orașe. Am făcut eforturi să aducem tineri și din localitățile limitrofe, dar cu greu reușeam să strângem câțiva jucători. Lipsa jucătorilor a dus la desființarea echipei, Primăria și-a manifestat tot timpul sprijinul față de echipă.”, a precizat Dănuț Candrea, primarul comunei Dorna Candrenilor.

Totodată, este de apreciat gestul primarului Dănuț Candrea de a lămuri situația și de a spune lucrurilor pe nume. Cert este că problema reală a lipsei jucătorilor cu care se confruntă multe comune din județul nostru duc la aceste desființări ale echipelor din fotbalul județean.

Poate că într-o zi, tinerii pasionați de acest sport și autoritățile locale din Dorna Candrenilor vor sta la aceeași masă pentru o discuție și vom auzi din nou de fotbal la Dorna Candrenilor.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts