Sponsori Sponsori

Cupa Bucovinei la tenis de masă, ediția a VI-a

Asociația Sportivă „Ștefan cel Mare” Suceava organizează ediția a VI-a a „Cupei Bucovinei” la tenis de masă, turneu A din circuitul național AmaTur, în perioada 25-25 noiembrie 2023, în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din municipiul Suceava.
La competiție vor participa aproximativ 200 de sportivi din România, Moldova și Ucraina. Competiția va fi structurată pe cinci categorii distincte: Elite, Open, Avansați, Hobby și Copii, categorie împărțită pe două secțiuni, U13 și U11.

Concursurile pentru categoriile Open și Avansați sunt programate sâmbătă, 25 noiembrie, iar jucătorii de la categoriile Elite, Hobby și Copii U12 vor evolua duminică, 26 noiembrie.

Concurenții vor fi repartizați în grupe inferioare de câte șase jucători, în care vor disputa cinci meciuri, de unde se vor califica primii patru clasați. Jucătorii calificați vor fi repartizați în grupe superioare de câte patru jucători, unde vor disputa trei meciuri, iar primii doi clasați se vor califica pe tabloul meciurilor eliminatorii.

Înscrierile pot fi făcute pe pagina dedicată de pe portalul TenisDeMasa.ro sau la 0742 127 919 (prof. Adrian Cojocaru).

Total
0
Shares
Related Posts