CSU Suceava triumfă într-un meci de senzație în Liga Națională de handbal masculin

Trupa pregătită de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei a reușit o victorie surprinzătoare pe terenul formației Potaissa Turda. Sucevenii s-au impus cu 41-36. 

CSU Suceava a oferit un spectacol memorabil în etapa a XXI-a a Ligii Naționale de handbal masculin, câștigând surprinzător într-un meci considerat extrem de dificil împotriva echipei Potaissa Turda. Într-un duel intens desfășurat duminică seara pe terenul adversarilor, CSU Suceava a învins cu un scor impresionant de 41-36 (20-18).

Antrenorii Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au contat pe contribuția de excepție a întregii echipe, cu precădere pe jucătorii Makaria, Merlă – Balazs, Lazurcă, Loic, Gavriloaia, Ștefan, Csog, Bologa, Iordachi, Zarițchi, Lupu, Bruj și Dascălu. În special, Balazs a ieșit în evidență cu 9 goluri, urmat de Lazurcă și Loic, fiecare cu 8 goluri, iar Gavriloaia a adus un plus de 7 goluri pentru echipă.

Clasamentul Ligii Zimbrilor: 

În runda următoare, CSU Suceava va găzdui CSM Vaslui în sala „Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

 

Sursa foto: CSU din Suceava 

Total
0
Shares
Related Posts