CSU Suceava țintește o nouă medalie la Campionatul Universitar din Podgorica

Echipa de handbal a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a plecat spre Podgorica (Muntenegru), acolo unde va participa la Campionatul European Universitar.

Această competiție reunește 12 echipe din 11 țări diferite: Franța, Ungaria, Olanda, Anglia, România, Croația, Muntenegru, Germania (două echipe), Spania, Portugalia și Norvegia. Cu toate că este o competiție universitară, nivelul este extrem de ridicat, deoarece fiecare țară își trimite echipele formate din cei mai buni jucători ai universităților lor.

Din delegația condusă de Răzvan Gavriloaia și Iulian Andrei vor face parte următorii jucători: Dragoș Podovei, Ionuț Șoldan, Alexandru Bologa, Botond Balazs, Claudiu Lăzurcă, Alex Dascălu, Alexandru Focșăneanu, Cosmin Lupu, Alexandru Reuț, Iulian Roșu, Leonard Ștefan, Adrian Urdă, Albert Vizitiu și Daniel Stanciuc.

Obiectivul echipei de handbal a Universității „Ștefan cel Mare” este acela de a obține un rezultat cât mai bun în cadrul acestui campionat. Chiar dacă competiția este puternică și fiecare adversar va lupta pentru victorie, handbaliștii suceveni sunt determinați să ofere totul pe teren și să obțină o medalie.

CSU Suceava este câștigătoarea en-titre al acestui campionat universitar care s-a desfășurat în ediția precedentă la Lodz în Polonia.

Total
0
Shares
Related Posts