CSU Suceava – Steaua București, astăzi, ora 17:30, pe PRO Arena

Sala ”Dumitru Bernicu” din cadrul LPS Suceava găzduiește astăzi jocul dintre CSU Suceava și Steaua București din etapa a X-a a Ligii Naționale. 

Clubul Sportiv Universitar din Suceava va înfrunta în etapa a X-a a Ligii Naționale una dintre cele mai titrate cluburi din România, Steaua București. Handbaliștii pregătiți de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei vin după o perioadă grea în care se confruntă și cu o serie de absențe importante din lot. Paul Simulescu, Balasz Botond, Claudiu Lazurcă, Irakli Kbilashvili, Pavel Loic, Alex Dascălu și Cosmin Lupu vor absenta la jocul cu gruparea bucureșteană. Însă ”universitarii” sunt încrezători că susținuți de suporteri vor reuși să obțină un rezultat pozitiv în compania roș-albaștrilor.
Bogdan Șoldănescu: ”Suporterii vor fi armele noastre în încercarea de a cuceri cele trei puncte”
„Vom întâlni un adversar de renume în handbalul românesc, o echipă puternică, care a participat în acest sezon în cupele europene. În ce ne privește, avem mari bătăi de cap din cauza accidentărilor și ne străduim să punem în teren o echipă competitivă. Fanii noștri știu însă că noi obișnuim să ne batem până la capăt indiferent de numele adversarului și de problemele cu care ne confruntăm. Ca de fiecare dată, atuurile noastre vor fi o apărare fermă și jocul în viteză, pe tranziție și pe faza a doua. Pe lângă publicul care va fi prezent în sala de la LPS, acestea vor fi armele noastre în încercarea de a cuceri cele 3 puncte”, a declarat antrenorul secund al „universitarilor”, Bogdan Șoldănescu.
De asemenea, handbalistul Alexandru Bologa este încrezător în sansele universitarilor și speră ca un rezultat pozitiv în compania grupării bucureștene să le ridice moralul pentru jocurile următoare.
„Sunt pregătit de joc, chiar dacă nu sunt încă recuperat sută la sută. Vreau să-mi ajut colegii, mai ales că ne confruntăm cu aceste probleme de efectiv, însă cei care suntem apți vom intra pe teren ca să dăm totul. Sigur, Steaua este o echipă experimentată, alcătuită din jucători care evoluează de mult în această formulă, însă noi suntem deciși să luptăm pentru șansa noastră.”, a precizat Alexandru Bologa.
Meciul CSU din Suceava și Steaua București va fi transmis în direct de postul de televiziune Pro Arena.
Total
0
Shares
Related Posts