Sponsori Sponsori

CSU Suceava se menține deasupra liniei retrogradării

”Universitarii” suceveni au emoții cu șapte jocuri înainte de finalul sezonului după ce au pierdut o serie de puncte pe mâna lor.  

Victoria cu CSM Odorheiu Secuiesc nu-i liniștește foarte mult pe handbaliștii antrenați de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei. După ce la începutul sezonului, ”universitarii” anunțau un obiectiv mai îndrăzneț decât în sezoanele precedente, acum trupa lui Ghervan încearcă să se salveze de la retrogradare. După ce au pierdut puncte importante pe final de joc sau după ce au condus la o diferență mare de goluri în prima parte a meciului, CSU Suceava este hotărâtă să nu mai facă pași greșiți.

Jocul cu CSM Odorheiu Secuiesc nu a fost nici ușor, dar nici greu. Handbaliștii suceveni erau favoriți înaintea acestui duel, iar de această dată CSU Suceava nu a mai lăsat loc de surprize. Avantajul de un singur gol al sucevenilor de la pauză le-a dat oarecare emoții trupei lui Petru Ghervan și Bogdan Șoldănescu, însă în partea secundă ”universitarii” au făcut legea și s-au impus cu scorul final de 34-28. Răzvan Gavriloaia continuă să facă senație pe final de carieră fiind MVP-ul trupei sucevene. Din nefericire, Adrian Tîrzioru s-a accidentat destul de grav și va rata cel mai probabil jocurile următoare.

CSU din Suceava: Makaria, Simulescu, Podovei – Gavriloaia (9 goluri), Ștefan (7 goluri), Stanciuc (4 goluri), Balazs (3 goluri), Csog (3 goluri), Tîrzioru (2 goluri), Zarițchi (2 goluri), Vizitiu (2 goluri), Bologa (1 gol), Kbilashvili (1 gol), Loic, Bruj, Radu.

În runda următoare CSU din Suceava va primi vizita pe teren propriu a grupării CSM Constanța, într-un meci programat pe 1 martie.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts