CSU Suceava – Potaissa Turda, ora 18:00, sala LPS

CSU Suceava deschide programul etapei a XXIV-a în compania formației Potaissa Turda.

”Universitarii” își măsoară mâine forțele pe teren propriu cu ocupanta locului 3, Potaissa Turda. După ce runda trecută, echipa antrenată de Adrian Chiruț s-a impus cu scorul de 27-23 pe terenul echipei CSM Satu Mare și a urcat pe loc de play-off, mâine sucevenii vor fi nevoiți să se autodepășească pentru a putea obține punct sau puncte din duelul cu Potaissa Turda. Statisticile întâlnirilor directe dintre cele două formații prezintă un bilanț favorabil echipei din Turda, care în 9 meciuri jucate în compania echipei noastre, are nu mai puțin de 7 victorii și două rezultate negative.

[su_spacer]

Adrian Chiruț speră să facă surpriza etapei în Liga Națională.

”Întradevăr Turda pleacă cu prima șansă! O victorie mâine ar însemna un pas important spre play off. Jucătorii sunt montați și în astfel de meciuri am jucat întotdeauna bine. Oricare ar fi rezultatul cu siguranță va fi un meci frumos. Eu unul cred în potențialul echipei, lucru demonstrat în acest campionat și cred că vom face surpriza acestei etape.”, a declarat tehnicianul universitarilor.  

[su_spacer]

Arbitrii acestei partide sunt Georgian Băducu și Răzvan Voicu (ambii din Buzău).

Echipa GalbenVerde.ro va transmite live video și live text acest meci pe pagina de facebook. https://www.facebook.com/galbenverde.ro/

Programul rundei XXIV: 

17.03   18:00 CSU Suceava Potaissa Turda
18.03   12:15 HCDS Constanța CSM Satu Mare
18.03   16:00 Călărași Steaua București
18.03   18:00 CSM Făgăraș Timișoara
18.03   18:30 Vaslui CSM Focșani
20.03   18:00 HC Odorhei Dinamo București

 

Total
0
Shares
Related Posts