CSU Suceava a cedat în penultima rundă a Ligii Zimbrilor cu Minaur Baia Mare

CSU Suceava a suferit o înfrângere în fața echipei Minaur Baia Mare, scor 37-40, și a rămas pe poziția a 7-a în clasamentul Ligii Naționale de Handbal masculin.

Într-un meci tensionat și plin de răsturnări de situație, CSU Suceava a fost învinsă cu scorul de 37-40 (20-18), într-un duel care a contat pentru penultimă etapă care s-a desfășurat pe terenul adversarilor de la Minaur Baia Mare. Echipa condusă de antrenorul Bogdan Şoldănescu a început meciul în forță, reușind să se mențină în avantaj la pauză, cu scorul de 20-18.

Cu toate acestea, în partea a doua a jocului, Minaur Baia Mare și-a revenit rapid și a preluat controlul asupra partidei, punând o presiune constantă asupra defensivei echipei CSU Suceava. În ciuda eforturilor depuse de jucătorii din Suceava, Minaur a reușit să-și mențină avantajul și să încheie meciul cu o victorie, scor final 40-37.

În tabăra suceveană, Iordachi a fost în formă maximă, contribuind cu 10 goluri, urmat de Lazurcă, care a înscris de 9 ori, și de Gavriloaia, autor a 8 goluri.

Componența echipei CSU Suceava în acest meci a fost următoarea: Podovei și Merlă în poartă, Iordachi, Lazurcă, Gavriloaia, Bologa, Tîrzioru, Ştefan, Zarițchi, Botond, Grigore, Loic, Lupu, Bruj, Mănescu și Dascălu.

Clasament Liga  Zimbrilor:

În ultimul meci din acest sezon, CSU Suceava va întâlni pe teren propriu formația CSM Focșani. Partida va avea loc duminică, 19 mai, de la ora 17:30, în sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: CS Minaur Baia Mare

Total
0
Shares
Related Posts