Sponsori Sponsori

Claudia Costiuc, vicecampioană națională la tineret

Claudia Costiuc, atleta legitimată la CSM Dorna Vatra-Dornei și pregătită de profesorul Cristian Prâsneac a reprezentat cu succes clubul la etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret Under 23, desfășurată în perioada 8-9 iulie la Craiova. Competiția, care a avut loc pe stadionul de atletism „Nicolae Mărășescu”, a adunat un număr impresionant de 269 de atleți din 82 de cluburi.

Claudia Costiuc, atleta CSM Dorna Vatra-Dornei, a concurat în finala de 800 de metri, iar rezultatele obținute au fost remarcabile. Claudia Ionela Costiuc, care este legitimată atât la CSM Dorna Vatra-Dornei, cât și la CSM București, a încheiat cursa cu o medalie de vicecampioană la categoria tineret și s-a clasat pe locul 4 la categoria senioare, realizând un timp impresionant de 2 minute 5 secunde și 51 sutimi. Acesta reprezintă cel mai bun rezultat personal al Claudiei și se situează în topul european al sezonului la categoria U20.

Robert Petru Kore, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei, a obținut o poziție meritorie, locul 5 la categoria Tineret.

Antrenorul Cristian Prâsneac de la CSM Dorna Vatra-Dornei a exprimat bucuria și mândria față de rezultatele obținute de Claudia Costiuc în cadrul competiției. Înainte de Campionatul European U20, care va avea loc în perioada 7-10 august în Jerusalem, Israel, antrenorul Prâsneac a vorbit cu atleta despre importanța acestei curse pentru pregătirea în vederea competiției europene. Participarea Claudiei alături de cele mai bune atlete senioare din România și rezultatul obținut, care o plasează în fruntea clasamentului european.

Cristian Prâsneac a dorit, de asemenea, să transmită mulțumiri conducerii cluburilor CSM Dorna Vatra-Dornei și CSM București, precum și sponsorilor personali ai Claudiei, Apa Bucovina și Mol Romania.

Total
0
Shares
Related Posts