Cătălin Golofca va semna cu vice-campioana României, FCSB

Gigi Becali a reușit să aducă la FCSB unul dintre cei mai buni jucători ai debutului de sezon. Cătălin Golofca va semna luni transferul cu echipa lui Dică, iar Becali va plăti 400.000 de euro și 40% dintr-un eventual transfer.

”Acum o oră am rezolvat transferul lui Golofca la Steaua. E un jucător pe care cei de acolo și l-au dorit și am reușit în seara asta să ajungem la un acord cu ei. A fost o afacere bună pentru toată lumea. A plecat deja de la Botoșani spre București. Este jucătorul lor”, a spus Valeriu Iftime, pentru Gazetă.

Trei goluri în patru etape a marcat jucătorul de 27 de ani pentru Botoșani. De asemenea, acesta a oferit și patru pase decisive. Jucătorul a venit de la Rapid CFR Suceava și se află la al doilea sezon în tricoul Botoșaniului.

După ce Golofca a reuşit să marcheze golul prin care FC Botoşani a câştigat cu 1-0 cu Dinamo, la Bucureşti, Valeriu Iftime, a dezvăluit că jucătorul este dorit şi în Ucraina, la Dinamo Kiev.

“Golofca are ofertă de la Kiev. Pot să iau minimum 500.000 de euro de afară. I-am spus în vară să mai rămână un sezon, ca să luăm bani mulţi”, a spus Iftime, la Digi Sport.

Faptul că Golofca a ajuns la FCSB surprinde, mai ales după declarațiile oferite de Iftime cu mai puțin de 24 de ore în urmă.

”E jucătorul momentului. Becali nu știe ce vorbește. E pe altă lume. E euforic după ce i-a bătut pe cehii ăștia. Are un comportament diferit față de ce ar fi trebuit să se întâmple. Am văzut o conferință de presă la el la palat, cu balaurii în spate, cu icoane. Eu îl respect pentru flerul pe care îl are și pentru ceea ce a făcut cu Steaua.

Golofca e un jucător pe care nu îl dau sub un milion de euro. Rămâne la Botoșani, îi dau salariu mare, cât îi dă și Steaua. Nu e niciun fel de problemă. Dar el va pleca. Sunt multe cereri la ora actuală, dar este un meteorit. Nu are istoric. El merită banii ăștia.

Ați văzut. Este letal, când are mingea la picior. Din campionatul nostru l-a mai dorit Astra, dar nu are bani. În afară de Steaua, nu are nimeni bani să ia jucători de la noi. CFR nu are nevoie de Golofca. Am niște discuții avansate cu alte echipe din afară. Sunt convins că va pleca. Când spui că Golofca costă 300.000, e o obrăznicie”, a spus Iftime, la Digi Sport.

Sursa: DigiSport

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts