Câmpulung Moldovenesc face pași către renașterea fotbalului de performanță

Municipiul Câmpulung Moldovenesc se pregătește să își vadă echipa de fotbal, ASA Rarău, renăscând în lumina reflectoarelor sportive. Cu o nouă energie și o conducere consolidată, acest club de Liga a IV-a își propune să își recâștige locul în inimile comunității locale, mai ales că în viitorul apropiat baza sportivă va fi una modernă cu nocturnă.

Un pas important în această nouă etapă a clubului ASA Rarău este revenirea lui Daniel Surpatu în funcția de vicepreședinte. Surpatu, un om dedicat fotbalului și cu o vastă experiență în gestionarea echipei, aduce cu el o nouă viziune și entuziasm. El se alătură lui Stelian Buzdugan, o altă persoană care a fost întotdeauna implicat activ în promovarea activității sportive în orașul de munte.

Schimbările nu se limitează la nivelul conducerii, ci se extind și la lotul de jucători. Echipa ASA Rarău a suferit câteva modificări semnificative în compoziția sa, aducând jucători cu experiență și tineri talentați. Pe banca tehnică, o noutate notabilă este aducerea unui antrenor cu experiență internațională, școlit în Canada, care va aduce o abordare proaspătă în pregătirea echipei.

Cu sprijinul primăriei locale și a unor sponsori importanți, ASA Rarău are toate șansele să înceapă să strălucească din nou. Acești parteneri au promis să susțină echipa și să investească în dezvoltarea sa pe termen lung. Este o veste bună pentru comunitatea locală, deoarece fotbalul poate aduce împreună oamenii și poate stimula dezvoltarea orașului.

Pentru sezonul curent, echipa ASA Rarău își propune să omogenizeze lotul și să ofere performanțe competitive. Cu baza pusă pe un fundament solid, clubul speră că în anii următori va crește pretențiile și va visa la promovarea în diviziile superioare ale fotbalului românesc. Până atunci, comunității locale nu-i rămâne decât să susțină necondiționat echipa ASA.

Total
0
Shares
Related Posts