Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni, în căutarea punctelor ce le asigură prezența în play-off

Bucovina Rădăuți evoluează în deplasare la Vaslui în etapa a XI-a, în timp ce Șomuz Fălticeni primește vizita pe teren propriu a ieșenilor de la Știința Miroslava. 

Bucovina Rădăuți a dat semne de revenire după victoria spectaculoasă din deplasare de la Uricani. Jucătorii antrenați de Ionuț Plămadă și-au învins adversarii cu 3-1 în runda precedentă și vor să repete isprava și cu Rapid Brodoc la Vaslui. Rădăuțenii par să fi trecut peste pasa proastă și vor să obțină cu orice preț trei puncte în deplasarea de la Vaslui pentru a se menține în continuare pe unul din locurile de play-off. În tur, Bucovina Rădăuți a trecut la discreție cu scorul de 2-0 de Rapid Brodoc, iar Ionel Stoian și Radu Ungurianu le asigurau rădăuțenilor victoria în acel joc.

Șomuz Fălticeni pare să traverseze de asemenea o perioadă grea fiind în acest moment în afara locurilor de play-off, iar dacă trupa lui Iulian Ionesi vrea să-și mai păstreze speranțele pentru a atinge obiectivul și anume clasarea pe primele patru locuri atunci trebuie neapărat să o învingă pe Știința Miroslava. Cu atât mai mult cu cât, fălticenenii sunt datori față de proprii suporteri pentru prestațiile din jocurile precedente. În tur, ieșenii au trecut de Șomuz Fălticeni cu scorul de 1-0 pe stadionul din Uricani.

Cele două formații vor evolua, sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 14:00. Jocul dintre Șomuz Fălticeni și Știința Miroslava va putea fi urmărit LIVE VIDEO pe canalul de YouTube Fălticeni Online, în timp ce duelul dintre Rapid Brodoc și Bucovina Rădăuți poate fi urmărit pe Religia Sportului.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Marius Bunduc

Total
0
Shares
Related Posts