Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă au resuscitat-o pe Foresta Suceava

Foresta Suceava produce unul dintre șocurile etapei și învinge liderul de dinaintea acestei etape, Hușana Huși, cu scorul de 3-0. 

În urma unor rezultate negative ale grupării sucevene, urmate de demiterea celor doi tehnicieni de pe banca Forestei, ”galben-verzii” mai produc un șoc, dar de această dată unul pozitiv pentru suporterii suceveni. Dacă înaintea partidei, până și cei mai înfocați suporteri sperau măcar la un rezultat de egalitate, jucătorii Forestei au arătat că există viață și după era Goe-Bălan. Conduși de pe margine de Bogdan Tudoreanu și Vasile Priască, gruparea de pe Areni au obținut trei puncte importante care relansează campionatul și lupta pentru unul din cele două locuri care duc la barajul de promovare în Liga a II-a.

Robert Martin a deschis scorul în minutul 30 cu un șut imparabil pentru goalkeeper-ul oaspeților, scor care s-a menținut până la pauză. În repriza secundă, Andrei Cerlincă a dublat avantajul ”galben-verzilor” în minutul 59 după un șut din afara careului. Pe final, tânărăul jucător Lucian Sîncelean a stabilit scorul final de 3-0. Prin urmare, Foresta a obținut trei puncte importante care îi ajută și pe jucători să-și mai spele din păcate față de suporterii nemulțumiți, pe bună dreptate, pentru evoluțiile din partidele anterioare.

Rezumatul jocului și declarațiile de după fluierul final: 

Rezultatele etapei a V-a: 

Echipa Gazdă Echipa Oaspete Rezultat
Sporting Juniorul Vaslui Dante Botoşani 1-2
CSM Paşcani Bradu Borca 2-2
Foresta Suceava Hușana Huși 3-0
Ştiinţa Miroslava Şomuz Fălticeni 2-2
CSM Ceahlăul Piatra Neamţ Bucovina Rădăuţi 1-2

Clasamentul Ligii a III-a Seria I: 

În runda următoare, Foresta Suceava va evolua în deplasare, la Târgu Neamț, în compania nou-promovatei Bradu Borca.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Daniel Vătămanu

Total
0
Shares
Related Posts