Avântul Frasin – unul dintre cele mai performere cluburi de oină din România

Clubul sportiv Avântul Frasin a obținut rezultate excelente în anul 2022, datorită participării sale în competițiile oficiale de oină organizate de Federația Română de Oină. Secția de oină a clubului a contribuit semnificativ la aceste performanțe, aducând prestigiu pentru clubul fanion al orașului Frasin și reprezentativa județului Suceava.

În total, Avântul Frasin a participat la 19 competiții naționale de oină în anul 2022, ceea ce reprezintă un număr impresionant de competiții pentru un club sportiv de nivel regional. În urma acestor competiții, copiii au avut ocazia să participe la peste 140 de jocuri oficiale, ceea ce este cu siguranță un record absolut pentru acești tineri sportivi.

Aceste participări constante în competițiile oficiale de oină au contribuit semnificativ la creșterea calității sportive a copiilor din cadrul clubului Avântul Frasin. Ei și-au dezvoltat abilitățile și talentele în acest sport minunat, sub îndrumarea antrenorilor experimentați și cu sprijinul familiei și a comunității locale.

În urma eforturilor lor și a participărilor la competițiile naționale, clubul sportiv Avântul Frasin a reușit să ocupe locul al 2-lea dintre toate cluburile sportive de oină din România. Această realizare deosebită este o mărturie a eforturilor și angajamentului pe care le-au depus copiii, antrenorii, părinții și comunitatea locală pentru a promova acest sport minunat.

Performanța clubului sportiv Avântul Frasin și a secției de oină din cadrul său este o dovadă a faptului că participarea în competițiile oficiale poate aduce beneficii semnificative pentru tinerii sportivi. Aceștia își pot îmbunătăți abilitățile și talentele, își pot crește nivelul de încredere și pot dobândi experiență valoroasă în competițiile naționale și internaționale.

Total
0
Shares
Related Posts