Atunci când îți dorești să faci treabă cu adevărat, obstacolele sunt doar pentru a fi depășite

Asociația Județeană de Oina Suceava în parteneriat cu ACS Avântul Frasin organizează pentru al doilea an consecutiv, campionatul județean la oină – juniori, fete și băieți.

Anul acesta, campionatul județean va avea forma a 3 etape programate pe perioada a 3 week-end-uri, iar la finalul ultimei etape se va decerna titlurile și premiile de campioane județene la oină juniori U15, atât la fete cât și la băieți.

“Acest proiect este unic pentru oină, pentru oina suceveană, pentru copiii ce vor participa, pentru profesorii și antrenorii acestora, dar în egală măsură și pentru cluburile și școlile participante. Proiectul în sine va atrage copiii către sport, astfel oferindu-le posibilitatea unei creșteri sănătoase, dezvoltării acestora într-un mediu organizat, placut și constructiv adevact vârstei lor. Sunt așteptate la start cel putin 12 echipe din județ, 6 echipe de băieți și 6 de fete.”, declară președintele Asociației Județene de Oină, dl. Iulian Palahniuc.

Succesul, garantat prin muncă

“Oina suceveană a pierdut un ecart de timp vis-a-vis de dezvoltarea oinei în comparație cu alte regiuni ale țării. Abia acum reușim să punem în reală dificultate adversarii în jocurile pentru medalii, la Campionatele Naționale de oină organizate de Federația Română de Oină. Toate aceste lucruri se întâmplă printr-o muncă continua și de anduranța a copiilor și antrenorilor din cadrul clubului sportiv Avântul Frasin. Anul acesta junioarele 3 au devenit vicecampioane naționale iar junioarele 4, au reușit sa obțină medalia de bronz la Campionatele Naționale desfășurate la Eforie Nord”, încheie președintele AJO Suceava și al ACS Avântul Frasin, dl. Iulian Palahniuc.

Proiectul „ Sănătate prin sport – Liga Florilor la oină”, ediția a 2-a, este finanțat prin programul Start ONG , lansat de Kaufland Romania și implementat de Act for Tomorrow #StartONG #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #ActforTomorrow

Total
0
Shares
Related Posts