Sponsori Sponsori

Atleții suceveni, pe podium la Campionatul Național de Cros

Atleții de la CSM Suceava, CSM Câmpulung Moldovenesc și CSS Rădăuți au ocupat podiumurile la diverse probe în finala Campionatului Național de Cros desfășurat în week-end la Botoșani.

Județul Botoșani a fost sâmbătă, 29 octombrie, gazda etapei finale a Campionatului Național de cros (seniori, U23, U20), care a presupus următoarele probe: Masculin U20 – 6 km; U23 – 8 km; Seniori – 10 km; Feminin U20 – 4 km; U23 – 6 km; Seniori – 8 km; Seniori stafetă mixtă : 4 x 1.5 km.
La proba 6000m – U23 Feminin, Andreea Stavilă de la CSM Suceava a ocupat prima poziție cu un timp de 21:23.20, urmată de Antonia Gabriela Bodnariuc legitimată atât la CSM Suceava cât și la clubul CSM Rarăul cu un timp de 21:55.37, iar podiumul a fost încheiat de rădăuțeanca Angela Veronica Olenici legitimată la CSA Steaua București cu un timp de 22:06.70.
La proba de 4000m – Juniori U20 Feminin, atleta Mădălina Elena Sîrbu legitimată la CSM Suceava și CSM Rarăul C-lung Moldovenesc a obținut clasarea pe prima poziție cu un timp de 12:44.94, fiind urmată pe locul 2, respectiv 3 de sportivele Mihaela Maria Blaga legitimată la CSS Blaj și CSA Club Mica Roma, și de Iulia Florina Mărginean legitimată la CSS Mediaș și Atletic Club Mica Roma.
La proba 6 km Cros Echipe U20 Masculin, CSS Rădăuți a obținut locul 1 cu echipa formată din atleții Andrei Ihnatiuc, Ciprian Costin, Marco Tărnăuceanu și Ștefan Cuciurean. CSS Rădăuți a fost urmat în clasament de CSM Cluj Napoca și CSS Sf. Gheorghe.
La proba 4 km Cros Echipe U20 Feminin, primul loc a fost adjudecat de echipa CA Athletic Mica Roma Blaj, iar pe locul secund s-a clasat CSM Rarăul cu echipa formată din Mădălina Sîrbu, Talida Sfârghiu și Anca Moroșan. Podiumul a fost completat de LPS Botoșani.
La proba 8 km Cros Echipe U23 Masculin, CSM Suceava a obținut prima poziție prin echipa formată de Cosmin Crăciun, Ștefan Turcucianu și Andrei Hasna. Locul secund i-a revenit echipei de la CS Știința Bacău.
La proba 6 km Cros Echipe U23 Feminin, primul loc a fost adjudecat de echipa CSM Suceava formată din atletele Roxana Ghiuță, Ioana Tomniuc, Andreea Stavilă și Maria Luca. Locul secund a fost ocupat de atletele de la CSM Rarăul, echipă formată din Antonia Bodnariuc, Bianca Catrinar, Goergiana Gatej.
Competiția a fost criteriu de calificare pentru Campionatul European din 11 decembrie, de la Torino (Italia).
Articol scris de: Adrian Negru
Sursa foto: Federația Română de Atletism
Total
0
Shares
Related Posts