Sponsori Sponsori

Arbitrii suceveni Robert Schroder și David Iftode au promovat în lotul divizionar al Ligii a III-a

Pe parcursul sezonului fotbalistic 2022-2023, Comisia Centrală de Arbitri a lansat un program special de monitorizare numit “Cavalerii Viitorului”, dedicat descoperirii și promovării celor mai talentați tineri arbitri din întreaga țară. Programul a implicat atât probe fizice, cât și teste teoretice, iar rezultatele au fost remarcabile.

Printre cei selectați pentru a oficia meciuri la nivelul eșalonului al treilea se numără și doi arbitri suceveni, care au demonstrat o pregătire exemplară și o abordare profesionistă pe tot parcursul evaluărilor. Aceștia sunt arbitrul Robert Schroder, în vârstă de 29 de ani, și asistentul David Iftode, în vârstă de doar 19 ani.

Robert Schroder și David Iftode au trecut cu brio de cele două meciuri în care au fost monitorizați de către Comisia Centrală de Arbitri și au demonstrat că sunt demni de a face parte din elita arbitrajului românesc. Performanțele lor remarcabile i-au plasat în rândul celor mai talentați și promițători arbitri din țară.

Deși Robert Schroder și David Iftode sunt cei mai noi membri ai echipei, nu sunt singurii arbitri suceveni activi în primele trei eșaloane valorice din România. Sebastian Gheorghe este arbitru asistent FIFA și oficiază la Liga I, fiind un nume cunoscut în fotbalul românesc. Sebastian Păduraru, arbitru asistent la Liga a II-a, contribuie, de asemenea, la dezvoltarea jocului prin prezența sa pe teren. Silviu Iftode, Andrei Pișta, Vlad Hazi și Alexandru Blanariu sunt arbitri asistenți în Liga a III-a și completează lista talentelor sucevene din lumea arbitrajului.

Promovarea lui Robert Schroder și a lui David Iftode îi poate impulsiona și pe ceilalți arbitri din fotbalul județean să-i urmeze în viitorul apropiat.

Total
0
Shares
Related Posts