Sponsori Sponsori

Anunț important! Vindem club de Liga a III-a, nu bate, nu troncăne. Totul la un preț simbolic

Scriu aceste rânduri cu o mare durere de cap, atâtea informații și acuze de parcă eram la emisiunea ”Din Dragoste” cu Mircea Radu și sincer vă spun că nu am înțeles nimic. 

Nu mai am răbdarea necesară să mai ascult încă o dată conferința de presă după ce am participat la ea timp de aproape două ore. Așa cum era firesc de altfel, Ion Lozovan, Andrei Ciutac și Mihai Ungurian s-au apărat după afirmațiile pe care le-au lansat săptămâna trecută Dorin Goian, Gabriel Clim și Marian Bordeianu. La rândul lor au arătat cu degetul spre cealaltă parte care ar fi destabilizat grupul și bunul mers al echipei, iar munca frumoasă pe care au construit-o Lozovan-Ciutac-Ungurian timp de atâția ani a fost ciuruită de acești intruși în fotbalul sucevean, adică Goian-Clim-Bordeianu.

Păi cum dom’le?! Vine acest Clim care plătește o serie de datorii în loc să scufunde nava asta numită Foresta?! Atunci omul e nebun. Cum să aduci bani de acasă să plătești salariile jucătorilor? Lasă-i frate să joace pe burta goală că dacă nu găsim alții. Cine a mai pomenit așa ceva?! Nimic normal nu e bun într-o Românie anormală?!

Noi poate din exterior, presa, suporterii și oamenii simpli nu înțelegem foarte multe din acest scandal în care acuzele zboară dintr-o parte în alta, însă atunci ce mama naibii i-a apucat pe jucători să arate cu degetul trioul Lozovan-Ciutac-Ungurian. Bă băieți, v-ați stricat și voi?! Păi cum să vă legați de oamenii care au făcut voluntariat în club și nu au încasat nici un ban?! Bine, poate 3.000 de euro de căciulă pe lună, dar i-au donat înapoi la echipă. Oamenii ăștia și-au dat sufletul, frați, surori, părinți, vecini și prieteni din anturajul lor au sprijinit clubul cu bani.

De ce ne-am pricopsit cu atâtea datorii în condițiile în care acești oameni (Ion Lozovan, Andrei Ciutac și Mihai Ungurian) au tot investit, bugetul de la primărie a fost mai mare de la un an la altul, iar deplasările mult mai scurte la Liga a III-a, de cazări la meciurile din deplasare nici nu are loc să vorbim pentru că au fost foarte rare.

Și totuși, acest Clim, ce l-a apucat să ia a treia tranșă la finalul anului de la primărie?! Păi cum dom’le?! Nimeni nu a reușit asta în mandatele precedente și ai venit tu să ne arăți că se poate?! Așa ceva nu se mai poate.

Ce-i drept, poate nu ați remarcat, dar din partea mea Ion Lozovan, Andrei Ciutac și Mihai Ungurian pimesc un ”DA” pentru felul cum s-au îmbrăcat. Frumos, frumos, poate se mai pregătesc de o nuntă unde mireasă e Foresta, iar ginere… vom vedea.

Domnu’ Lozovan a spus că pleacă în schimbul unei sume modice, simbolice, dar n-a spus cât. Iar pe lângă suma aia modică și simbolică lasă moștenire și datorii de 3 ori mai mari decât în momentul în care a preluat clubul.

Vă las conferința de presă aici, dacă aveți răbdare: 

Banii, într-adevăr, sunt ochiul dracului. 🙂

 

PS: Sper să înțelegeți ironia din anumite fragmente. Numai bine tuturor!

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Daniel Vatamanu

Total
0
Shares
Related Posts