Sponsori Sponsori

Andrei Ostrovanu va lupta în Gala Colosseum Tournament XVII

De 1 decembrie, Andrei Ostrovanu va intra în ring și se va duela cu Youssuf Diarra, un luptător de origine africană. 

Suceveanul Andrei Ostrovanu va avea o luptă specială de 1 decembrie, acesta se va duela cu un luptător de culoare, dar pe care vrea să-l pună la podea. Gala Colosseum Tournament XVII se va desfășura duminică, 1 decembrie, la Sala Polivalentă din București începând cu ora 18:30.

Andrei Ostrovanu: ”Va fi o luptă interesantă și promit că voi da tot ce pot ca să obțin victoria.”

”Voi lupta pe data de 1 decembrie la București în Gala Colosseum Tournament, de ziua națională a României. Adversarul meu Youssuf Diarra este un luptător de origine africană și vine din Italia. Vom lupta la categoria 72.5 kg. În această luptă mă bazez pe alonjă, pe experiența și pe cantonamentul foarte bine pus la punct de staff-ul meu de la Ayo Gym.
Va fi o luptă interesantă și promit că voi da tot ce pot ca să obțin victoria și chiar să-mi pun adversarul la podea.
Aștept toți românii pe data de 1 decembrie să vină la sala polivalentă din București să ne susțină!”, a declarat luptătorul de kick-boxing, Andrei Ostrovanu. 

Ostrovanu are la 40 de meciuri la profesionişti şi a contabilizat 33 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. După Anglia şi Olanda, Andrei îşi pregăteşte meciurile la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Alin Bălaşa, pregătirea fizică fiind făcută cu preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

Andrei Ostrovanu a început să practice kickbox-ul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts