Andrei Ostrovanu revine în ring pe 22 octombrie în Gala Colosseum Tournament

Suceveanul Andrei Ostrovanu va lupta pe data de 22 octombrie în Gala Colosseum Tournament împotriva lui Flavius Boiciuc la categoria 75 kg.

Suceveanul Andrei Ostrovanu revine în ring pentru prima dată după relaxarea măsurilor impuse de autorități. Însă ca în mai toate sporturile, Gala Colosseum Tournament din data de 22 octombrie se va desfășura în condiții speciale. Andrei îl va înfrunta pe Flavius Boiciuc la categoria 75 kg.

Andrei Ostrovanu: ”Voi da totul ca să obțin victoria”

”Așteptam de multă vreme să revin în ring, m-am antrenat foarte mult, iar acum sunt nerăbdător! Pregătirea meciului o fac în cantonament la Baia Mare alături de antrenorul meu Florin Cardoș și preparatorul fizic Adrian Eusebio Brezovszky. Abia aștept să intru din nou la luptă, să simt presiunea meciului și să dau tot ce pot ca să câștig!”, a transmis Andrei Ostrovanu. 

Ostrovanu are la 42 de meciuri la profesionişti şi a contabilizat 35 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. După Anglia şi Olanda, Andrei îşi pregăteşte meciurile la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Florin Cardoș, pregătirea fizică fiind făcută cu preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

Andrei Ostrovanu a început să practice kickbox-ul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts