Andrei Ostrovanu: ”Respect măsurile autorităților așa cum îi îndemn pe toți să o facă”

Toți sportivii sunt nevoiți ca în această perioadă să se antreneze așa cum pot, iar Andrei Ostrovanu s-a conformat vis-a-vis de hotărârile luate de către autorități, s-a autoizolat la Baia Mare, acolo unde încearcă zilnic să-și mențină forma.

În cadrul unui scurt interviu, Andrei Ostrovanu a spus că abia așteaptă ca lucrurile să revină la normal și să-și poată relua activitatea așa cum trebuie, însă acesta a transmis și un mesaj prin care îi încurajează pe români să respecte recomandările autorităților.

”Din cauza pandemiei s-a anulat prima luptă pe care trebuia să o am în gala Colosseum Tournament pe data de 9 martie și de atunci stau în casă!
Pentru siguranța noastră s-a luat această decizie și sper să revină totul la normal. Îmi lipsește sala, îmi lipsește sportul. Pentru mine nu era doar carieră ci și un mod de viață!
Respect măsurile autorităților așa cum îi indemn pe toți să o facă. Trebuie să stăm în casă și să ne găsim activități care ne ajută să depășim acest moment greu!”, a declarat Andrei Ostrovanu. 

Cum se antrenează luptătorul de kickboxing sucevean, Andrei Ostrovanu, puteți vedea în următorul video:

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts