Sponsori Sponsori

Andrei Ostrovanu, pregătit de gala Dynamite Fighting Show

Suceveanul Andrei Ostrovanu, unul dintre cei mai buni luptători de kick-boxing din România, va lupta vineri, 4 iunie, în gala Dynamite Fighting Show, la București.

Andrei Ostrovanu revine în ring pentru confruntarea cu Cezar Buzdugan de la DFS11 din cadrul galei Dynamite Fighting Show. Considerat unul dintre cei mai promițători luptători de kick-boxing din România, Andrei este încrezător că va fi ieși învingător din acest duel. Gala se va desfășura fără spectatori însă cei care doresc să urmărească evenimentul o pot face pe PRO-X și PRO TV vineri seara.

Andrei Ostrovanu: ”Vreau să scot un rezultat maxim”

”Va fi debutul meu în această gală Dynamite Fighting Show și vreau sa scot un rezultat maxim. Am avut un cantonament foarte bun alături de antrenorul meu Alin Bălașa și colegi foarte puternici ca Benny Adegbuyi, Amansio Paraschiv, Ionuț Popa, Vasinca Andrei și mulți alții.
Voi lupta la categoria 76 kg. Aștept să intru în ring și pun în aplicare tot ce am lucrat în cantonament ca în urma acestei munci să rezulte o victorie frumoasă. Mulțumesc sponsorului meu principal Safe Steel și echipei Ayo Gym pentru că m-au susținut în această pregătire.”, a declarat Andrei Ostrovanu pentru SportSV.ro.

Ostrovanu are la 44 de meciuri la profesionişti şi a contabilizat 36 de victorii, 7 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. După Anglia şi Olanda, Andrei îşi pregăteşte meciurile la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Alin Bălașa.

Andrei Ostrovanu a început să practice kickbox-ul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts