Andrei Ostrovanu lutpă pe 13 mai împotriva lui Ilyas Boukyoua la Amsterdam

Andrei Ostrovanu promite să facă spectacol în fața adversarului său din Maroc la gala Fight League. 

După ce a făcut fericiți sute de români prezenți la gala precedentă din Belgia, acum luptătorul sucevean speră să fie susținut și în Amsterdam de un număr la fel de mare de români și promite că va face tot posibilul să-i facă mândri pe aceștia.

Andrei Ostrovanu: ”Aștept cu nerăbdare să lupt în această gală.” 

Se apropie lupta, iar psihicul și condiția mea fizică sunt la cote maxime! Sunt într-o continuă pregătire pentru astfel de gale și devin nerăbdător să vină ziua în care să-mi ”vărs” toată adrenalia și puterea pe advesar! Mă antrenez zilnic, iar antrenamentele mele sunt complexe și solicitante, indiferent de adversar sau de ceea ce urmează. Cunoscându-mi starea fizică și potențialul meu, știu că nu voi da greș, dar și mai sigur sunt de faptul că mă îndrept pe drumul cel bun și pe ceea ce mi-am propus! Aștept ca și la acest meci să am susținători la fel de mulți întrucât energia transmisă de ei mă ajută enorm! Țin să mulțumesc, Domnului SĂNDULEAC LUCIAN și echipei SafeConstructiiCivileSiIndustriale pentru suportul acordat mereu!
Această gală se anunță a fi una mai dificilă pentru Andrei Ostrovanu decât precedenta, însă dorința și motivația de a vedea că este susținut din sală de sute de români îl face pe acesta să simtă o energie pozitivă, demonstrând în multe rânduri că poate face față multor luptători de kick-boxing.
Total
0
Shares
Related Posts