Andrei Ostrovanu a făcut spectacol în gala Dynamite Fighting Show XVIII

Andrei Ostrovanu, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickboxing din România, a obținut o victorie spectaculoasă în fața lui Flavius Boiciuc la gala Dynamite Fighting Show XVIII, desfășurată la Timișoara în data de 12 martie. Meciul s-a desfășurat la categoria supermijlocie, 77 de kilograme, și a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale serii.

Ostrovanu a reușit să-l învingă pe Boiciuc prin K.O. în sferturile de finală, după o luptă dominată de luptătorul sucevean. Cei doi se mai întâlniseră în urmă cu doi ani, când Ostrovanu reușise să-l învingă pe Boiciuc după o luptă strânsă. Acum, Ostrovanu a reușit să-i ofere o nouă înfrângere sportivului printr-un K.O. spectaculos, reușind astfel a doua victorie din carieră în fața acestuia.

În vârstă de 30 de ani, Andrei Ostrovanu a disputat până acum 52 de meciuri la profesioniști, cu un palmares impresionant de 40 de victorii, 11 înfrângeri și o luptă terminată la egalitate. Kickboxerul sucevean a început să practice acest sport la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan. De atunci, Ostrovanu s-a evidențiat pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști, ajungând să fie unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați luptători de kickboxing din România.

În prezent, Ostrovanu se pregătește la clubul Ayo Gym din Baia Mare, unde își continuă antrenamentele și se pregătește pentru viitoarele lupte. În funcție de cum vor evolua lucrurile la Dynamite Fighting Show XVIII, Ostrovanu speră să ajungă cât mai departe în turneul piramidal și să obțină noi victorii.

Total
0
Shares
Related Posts