A început numărătoarea inversă până la Gala Colosseum Tournament de la Suceava

Gala Colosseum Tournament va avea loc pe 30 iunie, la Cetatea de Scaun din Suceava, și promite să fie un eveniment grandios în lumea sportului. Această ediție, numită Colosseum Tournament 39, va fi transmisă în direct de DigiSport și de alte 80 de posturi de televiziune și platforme online din Europa, Statele Unite ale Americii și Asia, făcându-l accesibil publicului din întreaga lume.

Ceea ce face ca această gală să fie unică este faptul că fundalul sonor va fi asigurat de o filarmonică, un element neîntâlnit până acum în istoria acestui sport. Atmosfera va fi amplificată de sunetele orchestrale, aducând un plus de eleganță și spectaculozitate întrecerilor. În plus, producția video a galei va fi realizată de un specialist recunoscut la Hollywood, cel care a creat scenele de acțiune din faimosul film “Misiune Imposibilă”.

Un alt aspect inedit al Galei Colosseum Tournament de la Suceava este amplasarea ringului în șanțul de apărare al Cetății de Scaun. Astfel, luptele dintre gladiatorii moderni se vor desfășura în vecinătatea zidurilor încărcate de istorie, adăugând un dramatism aparte evenimentului. Organizatorii asigură că această gală va fi unul dintre cele mai impresionante evenimente sportive din România, greu de egalat.

Un punct de atracție major al Colosseum Tournament 39 va fi prezența specială a gigantului olandez Semmy Schilt, o adevărată legendă a artelor marțiale și cvadruplu campion în K1, împărțind acest record cu Ernesto Hoost, o altă legendă a kickboxingului. Horia Rădulescu a fost antrenorul lui Semmy Schilt în perioada de glorie a acestuia, iar legătura dintre cei doi rămâne puternică.

Tabloul de concurs este extrem de atractiv, adunând luptători de elită cu meciuri spectaculoase în palmares. Ibtissam Kassrioui, supranumită “Prințesa Marocului” și considerată cea mai frumoasă sportivă din kickboxingul mondial, se va confrunta cu campioana Asiei, iranianca Sahel Bayat.

Rayko Levițchi, campion mondial Bare Knuckle Boxing, va urca în ring împotriva vasluianului Andrei Sîrghi, un adversar tenace. Rayko Levițchi, cunoscut drept “The Lion”, este primul român care a luptat și a câștigat centura în acest stil dur de luptă.

Mihai “The Gladiator” Rusu, originar din Capu Câmpului, care recent a luptat în Franța pentru centura organizației Wako, se va confrunta cu un sportiv redutabil de etnie turcă, antrenat în Olanda, la sala celebrului Semmy Schilt.

Un duel deosebit de interesant va avea loc între doi suceveni. Ionel Bălan, pregătit la SuperKombat Academy din București, și Bogdan Floriștean, legitimat la Pro Gym Mironescu, se vor afla față în față în ring, într-o confruntare la limita categoriei de 65 de kilograme.

De asemenea, Alexandru Amariței se va lupta împotriva estonianului Taur Guitor într-un meci în care va fi în joc centura mondială Colosseum Tournament la categoria de 77 de kilograme.

Alexandru Amariței face parte dintr-o familie cu nouă frați din localitatea Scobinți, iar doi dintre aceștia, Vasile și Liliana, sunt și ei practicanți de kickboxing, urmând să participe și ei la gala de la Suceava. Cu ocazia acestui eveniment, va fi lansat proiectul “Casă pentru Campioni”, prin care promotorii și partenerii evenimentului își propun să ajute familia Amariței să-și construiască o casă în localitatea lor natală până la sfârșitul anului.

Gala Colosseum Tournament de la Suceava promite să ofere o experiență memorabilă spectatorilor, fiind un eveniment unic în România, care aduce laolaltă arta marțială, cultura și spectacolul, într-un cadru istoric deosebit.

Total
0
Shares
Related Posts