Alexandru Prâsneac a cucerit un nou titlu de Campion Național

Tânărul dornean Alexandru Prâsneac a cucerit un nou titlu de Campion Național în etapa finală a Campionatelor Naționale U18, care au avut loc în acest weekend la București. Competiția a avut loc în Sala de Atletism „Ioan Soter”, din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu”, unde s-au întrecut cei mai buni sportivi legitimați la cluburile de top din țara noastră.

Alexandru a reușit să își demonstreze încă o dată calitățile excelente de atlet și a obținut un timp impresionant de 1 minut, 56 secunde și 96 de sutimi în proba de 800 de metri. Acest timp l-a ajutat să câștige medalia de aur și să își adauge un nou titlu de Campion Național în palmares.

Antrenorul său, Cristian Prâsneac de la CSM Dorna Vatra-Dornei, a declarat că sportivul a avut o săptămână grea, fiind internat cu o zi înainte de Campionatele Naționale U20 cu o gripă puternică. Cu toate acestea, după o perioadă de refacere, Alexandru a concurat cu încredere și a obținut un rezultat excelent.

Alexandru Prâsneac este legitimat la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei și la CSM București și beneficiază de susținerea sponsorului său personal, Apa Bucovina.

Total
0
Shares
Related Posts