150 de elevi s-au întrecut în etapa națională a ONSȘ

Inspectoratul Școlar Județean, Asociația Județeană de Atletism și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret au organizat cu succes etapa națională a ONSȘ la cros în data de 22 aprilie 2023, în pădurea Rediu. Competiția a reunit peste 150 de elevi la cele patru categorii: fete și băieți de la liceu și gimnaziu.

Deși mulți dintre participanți nu au practicat niciodată atletismul, majoritatea au reușit să treacă linia de sosire într-o atmosferă plină de susținere și încurajare. La final, primii trei clasați din fiecare categorie au primit diplome, medalii și premii din partea sponsorilor, precum și o sumă simbolică oferită de Ministerul Educației.

Printre elevii care au concurat la această competiție se numără și Costiuc Claudia-Ionela, reprezentând Liceul Teoretic Ion Luca Vatra-Dornei și îndrumată de profesorul Cristian Vasiluț. Claudia a reușit să treacă prima linia de sosire în proba de 1500 m categoria Liceu-Fete, câștigând medalia de aur pentru Liceul Ion Luca Vatra-Dornei și pentru Județul Suceava.

Antrenorul Cristian Prâsneac de la CSM Dorna Vatra-Dornei a declarat că traseul de cros a fost unul extrem de greu, cu ploi abundente care au afectat terenul. Totuși, Claudia a reușit să rămână concentrată și să-și îndeplinească obiectivul, ceea ce a surprins chiar și antrenorul.

Total
0
Shares
Related Posts