11 cluburi noi afiliate la AJF Suceava din sezonul următor

Asociația Județeană de Fotbal din Suceava a organizat, duminică, 16 iulie, Adunarea Generală unde a anunțat afilierea a 11 cluburi noi pentru viitorul sezon fotbalistic. 

Microbiștii suceveni vor avea parte de mai mult fotbal în noul sezon. Trei cluburi noi se vor înscrie în Liga a V-a, două în Liga a IV-a, iar alte șase în campionatele de copii și juniori. Astfel cluburile ACS Carpatica Suceava, ACS Stejarii Dragomirnei și ACS Cetatea Baia au optat pentru înscrierea în Liga a V-a, în timp ce CS Bradul Putna și CS Șoimii Gura Humorului se vor înscrie în Liga a IV-a. La juniori, noutățile sunt: ACS Viitorul Solca, ACS Start Suceava, ACS Academia Mihai Roman, CS Vicovu de Sus, ACS Star Kids Gura Humorului și CS Gura Humorului.

Ciprian Anton: ”Ne dorim să avem o colaborare strânsă cu toate cluburile în noul sezon”

“Asociația Județeană de Fotbal își dorește ca în sezonul 2023-2024 să aibă o colaborare strânsă cu fiecare club sportiv. Astfel că înainte de startul fiecărui campionat fie de Liga a IV-a sau Liga a V-a vom purta discuții cu reprezentanții fiecărei echipe și le vom explica regulamentul, ultimele modificări pentru ca toată lumea să înțeleagă regulile jocului. Ne bucurăm că există interes din partea comunităților din județ și vor apărea nume noi în campionatele județene ceea ce va avea un impact semnificativ în cadrul tuturor competițiilor. Sperăm ca la startul Ligii a IV-a să avem minim 14 cluburi, motiv pentru care va urma un proces de reomologare a terenurilor de fotbal din județ pentru echipele de Liga a IV-a.”, a transmis Ciprian Anton, președintele AJF Suceava.

Campionatul Ligii a IV-a ar urma să înceapă la sfârșitul lunii august, cel al Ligii a V-a la jumătatea lui septembrie, iar campionatele de copii și juniori după ce va începe și noul an școlar.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts