Voleibaliștii de la LPS Suceava, campioni naționali la Volei Speranțe

Voleibaliștii de la LPS Suceava au reușit să își adauge titlul național în palmares, după ce au câștigat Campionatul Național de Volei Speranțe desfășurat în perioada 10-14.05.2023 la Tulcea. Echipa LPS Suceava, condusă de antrenorul Bogdan Macsim, a avut o prestație impresionantă pe parcursul competiției și a reușit să cucerească locul 1 și medaliile de aur, devenind Campionii României la Volei Speranțe.

Pentru a ajunge în finală, voleibaliștii de la LPS Suceava au trecut mai întâi de CSS Zalău cu scorul de 1-3, apoi au învins CSS Blaj cu un categoric 3-0, iar în ultimul meci din grupe au reușit să se impună în fața echipei CSM București cu scorul de 3-2.

În semifinale, LPS CSS Suceava s-a întâlnit cu echipa C.N. Nicu Gane Fălticeni și a reușit să se califice în finală cu un rezultat de 3-0.

În finala competiției, LPS CSS Suceava a întâlnit din nou echipa CSM București, dar de data aceasta s-a impus cu scorul de 3-1 și a câștigat titlul de Campioană Națională de Volei Speranțe. Această victorie a fost cu atât mai importantă pentru echipă, cu cât au reușit să o obțină în fața unei echipe puternice și cu experiență, precum CSM București.

Total
0
Shares
Related Posts