Voința Zvoriștea reușește scorul etapei în Seria I a Ligii a V-a

Releul Mihoveni Șcheia învinge în derby-ul cu Unirea Salcea și profită de înfrângerea formației Polul Nord Brodina în deplasarea de la Hânțești. 

Lupta rămâne strânsă în Seria I a Ligii a V-a, acolo unde Releul Mihoveni Șcheia a egalat liderul Polul Nord Brodina în clasament. Cele două formații au câte 24 de puncte după 11 etape. Primul loc le face cu ochiul și formațiilor Voința Zvoriștea, Unirea Salcea, Viitorul Vadu Moldovei și Sporting Siminicea. Nu mai puțin de 27 de goluri s-au înscris în cele 5 jocuri ale etapei cu numărul 11 în Seria I a Ligii a V-a.

Voința Zvoriștea nu a avut milă de adversar și a câștigat cu 10-2 partida disputată pe teren propriu în fața grupării FC Marginea. Pentru zvorișteni au înscris Bejenariu Manuel (4 goluri), Adrian Pîrlog (3 goluri), Mihai Ionuț, George Popescu și Cristian Cora.

În derby-ul rundei, Releul Mihoveni Șcheia trece fără drept de apel de Unirea Salcea și obține cele trei puncte. Formația lui Cătălin Nichitean a câștigat cu scorul de 2-0 grație reușitelor semnate de Dorian și Cașariu.

Sporting Voința Bunești și Viitorul Vadu Moldovei au oferit cel mai echilibrat joc al rundei. 5 goluri s-au marcat, însă victoria a fost obținută de formația oaspete. Ionuț Stănică (două goluri) și Daniel Pîslariu au adus victoria reprezentativei din Vadu Moldovei.

Viitorul Forăști a fost învinsă pe teren propriu de gruparea Sporting Siminicea cu scorul de 4-1. Pentru oaspeți au înscris Ionuț Antoneac (două goluri), Ionuț Clim și Marius Zbârcea.

Voința Hânțești a oferit surpriza etapei și a învins liderul Polul Nord Brodina cu scorul de 3-0 grație reușitelor semnate de Ciprian Baltariu, Robert Elisei și Andrei Alexiuc.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Polul Nord Brodina 11 24p
2 ACS Releul Mihoveni Scheia 11 24p
3 AS Voința Zvoriștea 11 22p
4 AS Unirea Salcea 11 22p
5 ACS Viitorul Vadu Moldovei 11 21p
6 ACS Sporting Siminicea 11 20p
7 FC Marginea 11 15p
8 ACS Voința Hânțești 11 10p
9 AS Viitorul Forăști 11 4p
10 CS Sporting Voința Bunești 11 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Ionuț Mihai

Total
0
Shares
Related Posts