Victorie pentru LPS Suceava în Campionatul Național de Rugby U17

Echipa de rugby U17 a LPS Suceava a obținut o victorie strălucitoare în etapa a II-a din returul Campionatului Național de Rugby. Aceasta a avut loc în deplasare împotriva celor de la LPS Focșani, unde băieții pregătiți de profesorii Codrin Prorociuc și Mihai Coca au reușit să se impună cu un scor categoric de 39-0.

Jucătorii care au făcut deplasarea la Focșani au dat totul pe teren pentru a obține victoria, iar acest lucru s-a văzut în rezultatul final. Printre jucătorii care s-au remarcat se numără Bivol Matei, Florea Gabriel, Croitoru Valentin, Pitisciuc Alexie, Rusu Andrei, Căciulă Mihai, Ruscan Marius, Iațcu Narcis, Lazar Alexandru, Vasilovici Narcis, Sandu Maurizio, Onea Ioan, Lozniceru Alexandru, Ilași David, Coclici Gabriel, Șomfolean Alexandru, Zamă Robert, Duțu Andrei, Vieru Samuel, Rău Dragoș, Brustur Alexandru, Balan Mario și Oghinciuc Andrei.

Bivol Matei, Florea Gabriel, Lazar Alexandru, Croitoru Valentin, Rău Dragoș și Brustur Alexandru au reușit să marcheze împreună 7 eseuri, iar Coclici Gabriel a reușit să transforme două dintre ele.

Antrenorii echipei, Codrin Prorociuc și Mihai Coca, au fost foarte mulțumiți de prestația jucătorilor și au declarat că aceștia au jucat colectiv și au dominat în totalitate partida. De asemenea, au felicitat și echipa adversă pentru fair-play.

În urma acestei victorii, echipa de rugby U17 a LPS Suceava se îndreaptă cu încredere spre un baraj de semifinală, cel mai probabil împotriva celor de la CSM București, pe care îl va juca acasă. Această victorie a fost posibilă și datorită sprijinului primit de la părinți, colegii profesori, elevii, presei locale și celor care sunt alături de echipa LPS Suceava, AC Mobile, Farmacia BioMedica, Wood Bucovina, Te aud România și Asociația Prietenii Rugbyului din Bucovina.

În următorul meci, LPS Suceava va primi vizita pe stadionul Unirea a grupării SCM Timișoara, într-un joc programat joi, 6 aprilie, începând cu ora 11:00.

Total
0
Shares
Related Posts