Ultimul joc din acest an pentru Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni

Sfârșitul acestei săptămâni aduce ultima etapă a Ligii a III-a disputată în acest an. Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni își desfășoară ultimul joc. 

Etapa cu numărul 15 este plină de dueluri interesante în Seria I a Ligii a III-a. Cu siguranță cel mai atractiv joc este derby-ul dintre CSM Bacău și Foresta Suceava, ocupantele primelor două locuri în această serie. ”Galben-verzii” acuză ceva probleme de lot înainte acestei partide, mai mulți jucători fiind sub semnul întrebării, dar cu siguranță tehnicianul Dorin Goian vrea să încheie anul așa cum l-a început pe banca Forestei, cu o victorie.

Un alt derby este cel dintre nemțenii de la Ceahlăul și ieșenii de la Miroslava. Cele două formații aflate pe locurile 6, respectiv 5 au șansa de a urca în clasament până pe locul al 4-lea ceea ce le-ar asigura niște sărbători mai liniștite. Evident, șansele sunt foarte mici pentru că și Dante Botoșani are parte de un adversar modest în ultima rundă din acest an. Formația botoșăneană o va înfrunta pe echipa secundă a Csikszeredei.

Microbiștii suceveni se pot delecta cu meciul dintre Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți care reprezintă de altfel și ultimul derby al județului Suceava din acest an. Chiar și cu o înfrângere Bucovina Rădăuți este sigură de locul al treilea. În schimb, fălticenenii vor să-și mai spele din păcatele din această primă parte a sezonului cu o victorie.

Programul etapei a XV-a:

  • Ceahlăul Piatra Neamț – Știința Miroslava
  • CSM Bacău – Foresta Suceava
  • Șomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți
  • Viitorul Darabani – Rapid Brodoc
  • Dante Botoșani – FK Miercurea Ciuc II

Toate jocurile din această rundă sunt programate să se dispute, sâmbătă, 3 decembrie, începând cu ora 14:00.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton – FotoSport

Total
0
Shares
Related Posts