”Tricolorii” vor efectua un stagiu de pregătire, în perioada 16-19 mai, la Snagov

Opt suceveni au fost convocați la echipa națională de rugby U20 a României care a programat un stagiu de pregătire, în perioada 16-19 mai, la Snagov.

Antrenorii Nicolae Mocanu și Dan Dumbravă au anunțat că cei opt rugbiști suceveni vor face parte din lotul de 31 de jucători care vor lua parte la acest stagiu de pregătire. Cei opt jucători suceveni convocați la echipa națională de rugby U20 a României sunt Iulian Hodeniuc, Sebastian Rusu, David Bălan, Marian Popescu și Daniel Varvaroi, toți de la Rugby Club Gura Humorului, precum și Denis Săvucă, Gabriel Plăcintă și Lucian Godroman, jucători de la CSM Suceava.

Această convocare vine în urma performanțelor excelente ale celor opt rugbiști la nivel național. Aceștia au fost parte a echipei care a reușit să câștige titlul de campioni ai României la Juniori I, alături de LPS Suceava, sub îndrumarea antrenorilor Codrin Prorociuc și Mihai Coca. Pentru această primă acțiune a ”tricolorilor”, staff-ul tehnic a convocat 31 de sportivi, 17 înaintași și 14 jucători de treisferturi.

De asemenea, oficialii naționalei au anunțat că unul dintre meciurile de pregătire va fi în compania echipei Jandarmeriei Franceze.

Reunirea lotului are loc pe 16 mai la sediul Federației Române de Rugby.

Total
0
Shares
Related Posts