Suceveanul Cristi Tcaciuc, desemnat antrenorul anului 2022 de Federația Română de Culturism și Fitness

Vineri, 31 martie, a avut loc la Sibiu gala Sportivii anului 2022 organizată de Federația Română de Culturism și Fitness. Evenimentul a adus împreună sportivi, antrenori și oficialități din domeniul culturismului și fitnessului din întreaga țară, pentru a recunoaște performanțele lor deosebite și a-i premia pe cei mai buni dintre cei mai buni.

Unul dintre cei mai mari câștigători a fost antrenorul Cristi Tcaciuc de la Semtex Gym din Suceava, care a fost desemnat antrenorul anului. Tcaciuc are o experiență de 16 ani în antrenorat, iar de curând a pus și bazele uneia dintre cele mai moderne săli de antrenament și forță din Suceava. Premiul obținut de Tcaciuc demonstrează încă o dată priceperea antrenorului sucevean care a reușit să dea lumii de-a lungul timpului campioni naționali și internaționali.

De asemenea, Federația Română de Culturism și Fitness i-a premiat și pe sportivii pregătiți de Tcaciuc. Albert Mufturel, care a devenit sportivul anului la categoria masters pentru al doilea an consecutiv, Doru Pescaru, care a obținut locul 6 la categoria masters, iar Andrei Cîmpan, care a ocupat locul 6 la categoria seniori.

Cu aceste performanțe, Tcaciuc și sportivii săi demonstrează încă o dată că Suceava poate fi un centru important pentru dezvoltarea culturismului și a fitnessului în România. Aceștia sunt o sursă de inspirație pentru sportivii din întreaga țară, care își doresc să urmeze această cale și să ajungă la niveluri de performanță la fel de înalte. Colegii, dar și sportivii antrenați de Tcaciuc de la Semtex Gym îl consideră pe acesta ca fiind un sculptor de campioni atribuindu-i porecla de ”Michelangelo de Bucovina”.

Total
0
Shares
Related Posts